Hoe laat ik een kindje in de toekomst automatisch doorstromen naar andere groepen?

Een kindje automatisch laten doorstromen kan pas, nadat de 'Algemene instellingen' zijn goed gezet.

Stap 1

U gaat naar het tabblad ‘Instellingen’.

Stap 2

In het menu aan de linkerkant ziet u ‘Groepen’. Per groep moet ingesteld worden welke leeftijd de kinderen in deze groep hebben. Klik op de groep waarvoor u de leeftijd wilt instellen. (In dit geval de groep ‘Appeltjes’)

Stap 3
Stel bij ‘Leeftijd in maanden’ de juiste leeftijden in en klik op ‘Bewaar’:

Stap 4

Stel de leeftijd in voor alle groepen juist in. Belangrijk hierbij is dat de leeftijden van de groepen op elkaar aansluiten

Stap 5

Als u de leeftijden heeft ingesteld en voert hierna een nieuw kindje in dan kunt u direct de juiste groepen selecteren bij het aanmaken van het contract. Als u slechts één groep selecteert, zal het kind in die betreffende groep worden geplaatst tijdens de gehele contractperiode. Als u alle groepen aanvinkt dan stroomt het kindje automatisch door naar de volgende groep wanneer het kindje die leeftijd bereikt heeft.