Hoe krijg ik een kindje met een flexibel contract zichtbaar bij één of meerdere groepen in het tabblad 'Schema'?

Bij het tabblad 'Contracten' van het kind kan een flexibel kind gekoppeld worden aan een bepaalde groep.

Stap 1

Navigeer naar het kind en ga naar het tabblad 'Contracten'.

Stap 2

Klik op de sectie 'Planning'.

Stap 3

Klik op het '+' om een nieuwe planning toe te voegen.

Stap 4

Kies voor een 'Vast rooster' en klik op volgende.

Stap 5

Selecteer de locatie en de groep waar u het kindje flexibel wilt kunnen plannen.

Stap 6

Schuif de balkjes op elkaar.  Dit omdat het kindje dan een opvangplan krijgt, maar geen vaste planning. Het voordeel hiervan is dat het kindje dan wel naar voren komt bij een groep en daardoor gemakkelijk vanuit het tabblad 'Schema' flexibel ingepland kan worden.

Mocht u een flexibele kindje in meerdere groepen willen zien, dan maakt u gewoon meerdere vaste roosters op de desbetreffende groepen aan zonder vaste uren.