Hoe voer ik een contractsjabloon in voor een kind met een toekomstig contract?
Bij kinderen met een toekomstig contract dient u een referentiedatum (= startdatum van het contract) in te voeren bij het uploaden van een contactsjabloon. Bij het aanmaken van een kind kunt u deze referentiedatum niet invoeren. U dient hiervoor het contractsjabloon te uploaden als document bij het kind. Dit gaat als volgt:

Stap 1

Zoek het kind op in Bitcare.

Stap 2

Klik op 'Documenten'.

Stap 3

Klik op het '+' (rechtsboven) om een document toe te voegen

Stap 4

Klik op 'Maak een document van een sjabloon'.

Stap 5

Selecteer het toekomstige contract.

Stap 6

Selecteer het sjabloon en vul de rest van de gegevens in.

Let op: vul bij de referentie datum de startdatum van het contract in.

Stap 7

Klik op 'Bewaar'.

Hierna zal het contractsjabloon automatisch zichtbaar worden bij de Documenten van het kind en kunt u het sjabloon controleren.