Plannen van 'Bonusdagen' (= wendagen)

Bonusdagen kunt u ideaal gebruiken als wendagen of wanneer een kind ziek of met vakantie is geweest en deze dagen onbetaald op een ander moment in mag halen. Hieronder vindt u twee voorbeelden van beide scenario’s:

Scenario 1:

Het contract van een kind start op 01-10-2015, maar het kind komt een dagje proefdraaien op 27-09-2015. Voor dit kind registreert u een bonusdag op 27-09-2015.

Scenario 2:

Een kind is op 11-06-2015 ziek of op vakantie geweest is en u staat toe dat dit kind deze dag op 10-10-2015 onbetaald in mag halen. Voor dit kind registreert u een bonusdag op 10-10-2015.

Het registreren van bonusdagen gaat als volgt:

Stap 1

Navigeer naar de Planning (optie 1) van het kind of naar het Schema (optie 2) en klik op de dag waar je de bonusdag wilt registreren.

Optie 1:

Optie 2:

Stap 2

Maak een keuze uit de volgende opties:

• Ochtend (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de ochtend)
  • Middag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de middag)
  • Hele dag (Dit zijn de tijden die in de Algemene Instellingen zijn ingegeven als tijden van de hele dag)
  • Overige (Bij overige kunt u de balkjes van de tijden zelf verslepen. U kunt de tijden dat het kindje komt zelf aanpassen)

Stap 3

Stel de tijd, locatie en groep in en klik op 'Bewaar'.