Korting op de factuur

Als u een klant een bepaalde korting wilt geven kunt u dit invoeren met deze prijsregel. Sommige kinderdagverblijven geven bijvoorbeeld hun personeel korting op de opvang. Deze korting kan hier ingevoerd worden. Het volledige bedrag wordt dan in rekening gebracht en vervolgens gecorrigeerd met de gegeven korting. Bij het aanmaken van de korting kunt u kiezen of het een bedrag of een percentage is.

Het instellen van een korting voor op de factuur werkt als volgt:

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en zoek het kind waar u een korting wilt invoeren.

Stap 2

Klik bij het kind op het tabblad 'Contacten' en vervolgens op het tabblad 'Prijzen'.

Stap 3

Klik rechts op het '+' om een nieuwe prijsregel toe te voegen.

Stap 4

Kies bij prijstype voor ‘Korting’.

Stap 5

Nadat u op volgende heeft geklikt kunt u de datum invoeren en aangeven of de korting een bedrag of een percentage is. Vervolgens kunt u de hoogte van het bedrag of percentage invoeren. Klik op 'Bewaar' om de korting op te slaan.