Subsidie regeling vastleggen bij een kind

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat er voor sommige kinderen een subsidieregeling wordt getroffen, met name voor peuterspeelzalen. Deze subsidie kan nu vastgelegd worden bij het kind en er kan meteen een factuur aangemaakt voor de desbetreffende instantie. Dit werkt als volgt:

Maak het account (=instantie) aan.

Stap 1

Navigeer naar het tabblad ‘Contacten’ om een account aan te maken.

Stap 2

Klik op het '+' om een nieuw account aan te maken.

Stap 3

Vervolgens vult u de gegevens van het account in.

Stel de subsidie in bij het kind

Stap 1
Navigeer naar het desbetreffende kind en klik op het tabblad 'Contracten'.

Stap 2

Klik op het kopje 'Prijzen'.

Stap 4

Klik op het '+' om een nieuwe prijs toe te voegen.

Stap 5

Kies voor een 'Subsidie' en klik op 'Volgende'.

Stap 6

Vul het scherm vervolgens in en let op de volgende punten:

• Selecteer de juiste datum
  • Een 'Geplande' prijs voor de subsidie wordt in de facturatie meegenomen bij de 'Planning', terwijl een 'Gerealiseerde' prijs voor de subsidie in de facturatie meegenomen wordt bij de 'Gerealiseerd (extras) + Extra planning'.
  • Door 'Factuur' aan te vinken, zal er bij het aanmaken van de facturen automatisch een factuur voor dit account aangemaakt worden van 50 euro. Dit bedrag wordt ook meteen van de factuur afgetrokken die naar de ouder gaat.

Let op: deze facturen kunnen niet gemaild worden naar het account, u zult ze moeten downloaden en afdrukken.

Het subsidiebedrag wordt vervolgens van de factuur afgetrokken voor de ouders.