Hoe update ik mijn besturingssysteem naar de nieuwste versie?

Om optimaal gebruik te maken van de Bitcare app en alle nieuwe functionaliteiten die maandelijks vrijgegeven worden, raden wij u aan om met het nieuwste besturingssysteem te werken. Het updaten van het besturingssysteem kan op de onderstaande wijze.

Updaten besturingssysteem

Stap 1

Druk op de ‘Instellingen’ in het overzicht met al uw apps. De nummer 1 in het rode rondje geeft aan dat er een update beschikbaar is.

Stap 2

In de ‘Algemene instellingen’ druk je rechts op ‘Software-update’.

Stap 3

Druk vervolgens op ‘Installeer nu’.