Hoe download ik de app 'Bitcare voor ouders'?

Ouders met een kind bij een kinderopvang die gebruik maakt van Bitcare, kunnen gratis gebruik maken van de Bitcare app voor Ouders. Deze app stelt ouders in staat om de activiteiten en ontwikkelingen van hun kind te volgen gedurende de hele opvangdag.

Tip:

Klik op de link hieronder voor een PDF die u kunt mailen naar ouders of ophangen op een zichtbare plek voor ouders ter herinnering aan de nieuwe ouder App. PDF om ouders in te lichten over nieuwe App voor Ouders

De Bitcare app voor ouders werkt op de volgende devices:

- iOS en Android telefoons

- iPad 2 of nieuwere iPads en Android tablets

Het downloaden van de app voor ouders kan op de volgende wijze:

• De Bitcare app voor ouders voor iOS

Stap 1

Druk op het 'App Store' symbool op het bureaublad van uw device.

Stap 2

Vervolgens voert u in de zoekbalk 'Bitcare voor ouders' in:

Stap 3

Er opent een scherm met 'Gevonden Resultaten'.

Stap 4

Druk op het symbool om te downloaden (wolkje met pijl naar beneden). De app gaat zichzelf nu installeren.

Let op: U heeft een Apple ID nodig om een app te kunnen downloaden. Als u niet ingelogd bent met een Apple ID, verschijnt nu een scherm met de keuze 'Gebruik bestaande Apple ID' of 'Maak nieuw Apple ID aan'. Als u al een Apple ID heeft, bijvoorbeeld via uw iPhone, dan kunt u kiezen voor 'Gebruik bestaande Apple ID' en voert u deze in. Als u nog geen Apple ID heeft, kiest u voor 'Maak nieuwe Apple ID aan' om een ID aan te maken.

Stap 5

Door op de ronde homeknop te drukken vindt u de Bitcare app voor ouders terug op uw bureaublad van uw device. U kunt vervolgens inloggen met uw bestaande inloggegevens.

• De Bitcare app voor ouders voor Android

Stap 1

Druk op het 'Play Store' symbool op het bureaublad van uw device.

Stap 2

Vervolgens voert u in de zoekbalk 'bitcare voor ouders' in:

Stap 3

Er opent een scherm met 'Gevonden Resultaten'. Druk op de Bitcare app voor ouders.

Stap 4

Druk op de app en vervolgens op 'Installeren'. De app gaat zichzelf nu installeren.

Stap 5
De Bitcare app voor ouders vindt u terug op het bureaublad van uw device. U kunt vervolgens inloggen met uw bestaande inloggegevens.