In de verlof opbouw wordt onderscheid gemaakt tussen wettelijk, bovenwettelijk, feestdagen en senioren verlof. Daarnaast worden de vervaldata in de verlofopbouw weergegeven.

Ook kunt u bij ATV eventueel instellen of dit in het jaar na een jaar, 2 jaar of 3 jaar komt te vervallen. Dit stelt u in bij de algemene instellingen onder verlof en verzuim -> ATV.

Standaard vervalt de ATV binnen Bitcare na een jaar u kunt zelf kiezen om het een, twee of drie jaar te laten staan.

Bij ATV opbouw kunt u aangeven na hoeveel tijd de opbouw moeten komen te vervallen.

U kunt hier kiezen voor 0 jaar (Het verlof verloopt het huidige verlofjaar), 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Dit past u aan door te gaan naar:

1. Instellingen

2. Verlof en verzuim

3. Potloodje achter ATV

4. Kies uit 1 van de verval mogelijkheden

5. Klik op "Bewaar"