Hoe ontvang ik als ouder mails van mijn verzoeken?

U kunt vanuit Bitcare ook mails ontvangen van uw ingediende verzoeken. Deze komen dan terecht in uw eigen mail, waardoor u direct op de hoogte bent van de status van uw verzoek.

Mocht u deze mailtjes willen ontvangen, dan kunt u dit als volgt instellen:

Stap 1

Ga in de blauw/groene balk op uw naam staan en klik:

Stap 2

U bent nu in uw persoonlijke instellingen.

Stap 3

Ga naar het tabblad ‘Instellingen’ en dan naar de tab ‘Notificaties’:

Stap 4

Klik vervolgens op de potloden. U kunt de mail instellen per gebeurtenis, per dag of per week. Wij raden u aan om de mail per gebeurtenis te zetten. Mocht u te veel mail krijgen, dan kunt u ze altijd verzamelen per dag of per week.

Stap 5

Hierna moet u het mailadres nog controleren, door in uw persoonlijke gegevens naar ‘Contact’ te gaan. Het e-mailadres wat hier als primair wordt ingesteld, zal worden gebruikt voor het verzenden van e-mail notificaties.