Het instellen van een leidinggevende / manager kan op de volgende wijze:

Stap 1

Klik op de naam van de medewerker die u manager / leidinggevende wilt maken

Stap 2

Klik op 'Relaties'

Stap 3

Zoek de medewerkers op waarvan deze persoon de manager / leidinggevende is en klik op het potloodje om de relatie te bewerken. Mocht de relatie er niet tussen staan, dan klik op het plusje om een relatie toe te voegen.

Stap 4

Selecteer voor deze medewerkers de relatie 'Ondergeschikte'.

Nu is de medewerker automatisch manager / leidinggevende van de persoon die u ondergeschikt heeft gemaakt.