Hoe stel ik de taal van de factuur in?
Bitcare is een internationaal product en daarom is er nu ook een factuur lay-out beschikbaar die de volgende talen ondersteunt:
  • Nederlands
  • Vlaams
  • Engels
  • Duits
  • Spaans
  • Frans

Vervolgens moet de Meertalige factuur lay-out gekozen worden. Deze factuur lay-out kunt u instellen in de 'Algemene instellingen' onder het kopje 'Financieel'.

Let op: bij deze factuur lay-out is de ingevoerde taal in het profiel bij de contract verantwoordelijke ouder leidend.

De taal van de (contract verantwoordelijke) ouder kunt u wijzigen op de volgende manier:

Stap 1

Zoek naar de desbetreffende ouder en klik op de naam van de ouder.

Stap 2

Klik op het potlood bij 'Persoonlijke informatie' om de instellingen van de ouder te wijzigen.

Stap 5

Selecteer de taal van de ouder en klik op 'Bewaar'.