Een enkele foto uploaden voor meerdere kindjes tegelijk op de iPad

Alle mooie momenten vastleggen en delen met de ouders via Bitcare gaat nu nog sneller en gemakkelijker! Ouders vinden het geweldig om gedurende de dag een foto binnen te krijgen van hun kindje. Niet alleen omdat de ouders zien dat het goed gaat met hun kindje, maar ook omdat ze door middel van de foto’s een beter beeld krijgen van hoe het er op uw kinderdagverblijf aan toe gaat. Om het versturen van foto’s nog sneller en makkelijker voor u te maken, is het met Bitcare mogelijk om een groepsfoto van een gezamenlijke activiteit te uploaden voor meerdere kindjes tegelijk.

Het uploaden van één foto bij meerdere kindjes tegelijk gaat via de multi-select knop. Dit werkt hetzelfde als het invoeren van een activiteit voor meerdere kindjes.

Stap 1

Druk op de multi-select knop.

Stap 2

Selecteer de kindjes waar u de foto’s voor wilt uploaden.

Stap 3

Druk op het ‘fototoestel’ symbool.

Stap 4

Kies voor ‘Camera’ of ‘Foto album'.

Stap 5

Maak een foto of selecteer een bestaande foto.