Meerdere foto’s (maximaal 4) uploaden bij één kindje tegelijk op de iPad

Om tijd te besparen is het met Bitcare mogelijk om meerdere foto’s te uploaden bij één kindje vanaf de iPad. Hierdoor kunt u de leukste foto's direct in één keer versturen naar de ouders.

Het uploaden van meerdere foto’s bij één kindje vanaf de iPad werkt als volgt:

Stap 1

Selecteer het kindje waarvan u meerdere foto’s tegelijk wilt uploaden.

Stap 2

Druk op het ‘fototoestel’ symbool.

Stap 3

Kies voor ‘Foto album’.

Stap 4

U komt nu in het scherm met de door u gemaakte foto’s. Door 1 seconde op de foto’s te drukken, worden ze geselecteerd. U kunt maximaal 4 foto’s tegelijk uploaden. U kunt zien als een foto geselecteerd is doordat de foto’s een vinkje krijgen.