Hoe ververs ik de iPad (bijwerken)?

Het is belangrijk voor alle medewerkers die met de iPad werken om te weten hoe het verversen op de iPad in zijn werk gaat. Soms is het belangrijk om de app te verversen om doorgevoerde wijzigingen te kunnen zien. Er zijn een aantal zaken die we jullie daarom mee willen geven:

• Een wijziging ingevoerd via het web staat nooit direct op een iPad.

• Een wijziging ingevoerd via iPad 1 staat nooit direct op iPad 2.

• Alle wijzigingen lopen via de centrale Bitcare en een vertraging is mogelijk.

Echter er zijn twee opties om ervoor te zorgen dat de laatst ingevoerde gegevens opgehaald worden op de iPad:

• Mocht er een verschil zijn dan zou een 'refresh' in het hoofdscherm genoeg moeten zijn. Dit is het startscherm, waar u uw vinger van boven naar beneden dient te trekken/swipen. Er komt dan een grijze balk in beeld. Als u het scherm loslaat dan gaat de app laden en als deze verdwenen is dan is de app klaar met laden.

• Een ander alternatief is dat je het desbetreffende kind opzoek in de contactenlijst. Deze contactenlijst kunt u vinden door linksboven in het startscherm op jouw logo te drukken. Vervolgens druk je op het kind en ga je naar het profiel. In het profiel van het kind verversen (linksonder) helpt ook. Alle laatste gegevens van het kind worden dan opgehaald.