Ouders kunnen via de 'BItcare voor ouders' app ook verzoeken doen ten aanzien van de planning. Dit zijn de volgende verzoeken:

• Extra uren aanvragen
  • Flex uren aanvragen
  • Ruildagen aanvragen

Let op: bovenstaande verzoeken door ouders zijn afhankelijk van de functionaliteiten die uw kinderopvang vrijgegeven heeft. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat u als ouder alleen ruildagen aan kunt vragen.

Het aanvragen van de extra-, flex- en ruildagen via de 'BItcare voor ouders' app werkt als volgt:

Stap 1

Druk op de planning.

Stap 2

Selecteer de dag waarvoor u een extra-, flex- en ruildag aan wilt vragen door op de dag te drukken.

(Let op: de zwarte bolletjes geven aan dat uw kind al een planning heeft die dag)

Stap 3

1. Voor extra of flexibele uren toevoegen drukt u rechtsboven op het ‘+’ symbool en gaat u naar stap 5.
  2. Voor een ruildag drukt u op de pijltjes in de planningsregel onder de kalender

Stap 4
  • Maak een keuze tussen 'Flexibel' of 'Extra planning' en geef de dag en uren in.

• Bij een verzoek omtrent een ruildag heeft u de optie voor een hele dag of een deel van het tijdvak. Via het schuifje kunt u hier een keuze in maken. Vervolgens geeft u de dag, tijd en groep in.

Voor het bewerken van deze niet goedgekeurde verzoeken verwijzen wij u naar de volgende help file: Verzoeken bewerken en verwijderen via de Ouder app