Hoe ontvang ik mails van verzoeken van ouders en/of medewerkers?

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het goedkeuren of afwijzen van verzoeken van ouders en medewerkers is het belangrijk om netjes op alle verzoeken te reageren. Overzicht van de binnenkomende verzoeken is daarbij van groot belang. U kunt dan ook vanuit Bitcare mails ontvangen over ingediende verzoeken, zodat u nooit iets over het hoofd ziet. Deze mails komen dan terecht in uw eigen mail, waardoor u direct op de hoogte bent van de status van uw verzoek.

Mocht u deze mailtjes willen ontvangen, dan kunt u dit als volgt instellen:

Stap 1

Ga in de blauw/groene balk op uw naam staan en klik:

Stap 2

U bent nu in uw persoonlijke instellingen. Klik vervolgens op het tabblad 'Instellingen'.

Stap 3

Klik vervolgens op de potloden. U kunt de mail instellen per gebeurtenis, per dag of per week. Wij raden u aan om de mail per gebeurtenis te zetten. Mocht u te veel mail krijgen, dan kunt u ze altijd verzamelen per dag of per week.

Stap 4

Hierna moet u het mailadres nog controleren, door naar het tabblad 'Persoonlijk' te gaan. Het e-mailadres wat hier als primair wordt ingesteld, zal worden gebruikt voor het verzenden van e-mail notificaties.