Met Bitcare Personeel is het mogelijk om een notificatie naar één of meerdere personen te laten sturen wanneer de manager een ziekmelding beoordeeld heeft.

Dit kan zeer handig zijn en komt vaker voor binnen organisaties waar de manager van de medewerker een aanvraag goedkeurd maar de 'HR Manager' de koppeling naar bijvoorbeeld het UWV op zich neemt.

Dit gaat als volgt:

Stap 1

Navigeer naar de 'Algemene instellingen'

Stap 2

Klik op het kopje 'Verlof en verzuim'

Stap 3

Klik achter op het potloodje bij het type 'Ziek'

Stap 4

Bij het veld 'Informeer' kunt u één of meerdere medewerkers toevoegen die geïnformeerd dienen te worden per mail.