Hoe kan ik notities achterlaten via de 'Bitcare voor ouders' app?

Let op: de leidsters op de groepen krijgen hier geen melding van op de iPad. In urgente gevallen kunt u dan ook beter gebruik maken van de chat, waar de leidster wel een melding van ontvangen op de iPad.

Het schrijven van notities werkt als volgt:

Stap 1

Druk met uw vinger op het pijltje achter 'Activiteiten'.

Stap 2

U komt nu in het activiteiten overzicht. Klikt u hier rechtsboven op het '+' om een notitie toe te voegen.

Stap 3

Schrijf vervolgens de notitie die u wilt achterlaten.

Deze notitie zal zichtbaar zijn in de activiteiten lijst van uw kind.