Financieel rapport: Factuur - overzicht (totale omzet)

Veel klanten willen inzicht in de totale opbrengst van de gehele organisatie. Het rapport ‘Factuur - overzicht’ geeft in één oogopslag de opbrengst van alle locaties en daarmee de gehele organisatie. Daarnaast toont het ook het totaal aantal gemailde en afgedrukte facturen.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en klik op 'Home'.

Stap 2

Klik op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3

Klik onder het kopje 'Financieel' op het rapport 'Factuur - overzicht'.

Stap 4

Selecteer de maand en eventueel het factuurtype en klik op 'Verversen'.

Let op: dit rapport kijkt naar de factuurdatum. Alle facturen hieronder hebben dus een factuurdatum in maart.