Financieel rapport: Factuur - details

Binnen het rapport 'Factuur - details' worden de details vertoond van verschillende facturen tegelijk. Hierdoor is het niet nodig om iedere factuur apart te openen om de details van meerdere facturen tegelijk te kunnen bekijken.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en klik op 'Home'.

Stap 2

Klik op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3

Klik onder het kopje 'Planning' op het rapport 'Factuur - details'.

Stap 4

Selecteer de gewenste opties voor het rapport.

U kunt dit rapport filteren op:

• Locatie
  • Datum
  • Factuurtype
  • Factuurstatus
  • Artikel (via dit filter kunt u gemakkelijk informatie ophalen over een bepaald factuur artikel)

U kunt binnen het rapport de volgorde sorteren op:

• Oudernaam
  • Kindnaam
  • Factuurnummer
  • Factuurdatum

Door op 'Verversen' te klikken wordt het rapport getoond.

Dit rapport laat alle factuurregels in details zien in een bepaalde periode. Onder andere de volgende specificaties worden getoond:

• Artikel
  • Eenheid
  • Omschrijving
  • Prijs
  • Aantal
  • Bedrag