Goedkeuren documenten

Er zijn een aantal document typen welke u goed kunt keuren. Erg handig zodat u meteen kunt zien of aan alles is voldaan en op die manier een volledig en compleet dossier opbouwt voor uw medewerkers. Niet alle documenten kunnen goedgekeurd worden. Alleen documenten met het volgende type kunnen goedgekeurd worden:

• Arbeidsvoorwaarden
  • Functioneren en beoordelen
  • In en uit dienst
  • Opleiding
  • Persoonlijk ontwikkelingsplan
  • Resultaatafspraken
  • Verlof
  • Verzuimdossier

Onderstaand wordt beschreven op wat voor manier de documenten aangeboden kunnen worden ter goedkeuring.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com of klik op 'Home' als u al bent ingelogd.

Stap 2

Klik op 'Medewerkers' en klik op de naam van de medewerker waar u het document wilt toevoegen.

Stap 3

Klik links op het tabblad 'Documenten' en klik op het '+' om een nieuw document toe te voegen.

Stap 4

Kies voor een van de bovenstaande type documenten welke goed gekeurd kunnen worden.

• Vink de optie Goedkeuren aan.
  • Stel in wie het document goed mogen keuren.

Stap 5

Bij het document zal nu staan wie het goed mogen keuren.

Door op het document te klikken kunnen degenen die het goed mogen keuren, het document ook daadwerkelijk goedkeuren.