Personeels rapport: Afhandelen uren

In het rapport 'Afhandelen uren' wordt weergegeven voor welke medewerkers er nog uren afgehandeld moeten worden. Op het rapport kunnen verschillende filters toegepast worden.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en klik op 'Home'.

Stap 2

Klik op het tabblad 'Rapporten' en klik op het tabblad 'Personeel'.

Stap 3

Onder het kopje 'Planning' klikt u op 'Afhandelen uren'.

Stap 4

Vul de filters in zoals u het wilt zien.

Let op: u kunt meerdere weken selecteren en als u de optie 'Optellen' aanvinkt telt Bitcare de uren automatisch op.

Wanneer u op 'Verversen' klikt krijgt u het rapport in beeld.