Herinneringen ontvangen over verjaardagen, aflopende contracten en documenten kon al met Bitcare Personeel. Nu is het ook mogelijk om aan deze herinneringsmail een Actie toe te voegen. Bijvoorbeeld wat er allemaal gedaan moet worden wanneer een contract afloopt, zoals het inplannen van een beoordelingsgesprek.

Actie toevoegen aan herinneringen

Stap 1

Ga naar de Algemene Instellingen

Stap 2

Klik op het kopje 'Herinneringen'

Stap 3

Klik op het potloodje achter de herinnering om een actie toe te voegen.

Stap 4

Voer de notitie in. Deze ontvangt u in uw mail met de herinnering.