Wanneer je veel werkt met declaraties van jouw medewerkers dan is het handig om deze te bundelen in één betaling. Dit is geen probleem met Bitcare en zal jou geld besparen doordat er nu geen losse declaraties meer aangeboden hoeven te worden aan de bank.

Declaraties samenvoegen

Stap 1

Selecteer de declaraties van de medewerker die u wilt samenvoegen.

Stap 2

Klik op 'Geselecteerde items afhandelen'.

Stap 3

Vink de optie 'Betaling per medewerker' aan om de betalingen samen te voegen.

Wanneer u deze optie uitvinkt dan worden de betalingen los verwerkt.

Stap 4

U kunt door naar het volgende scherm en de betaling 'Bewaren'.

Stap 5

U ziet vervolgens dat de betaling is samengevoegd, aangezien er maar 'Transacties 1' staat.