Stap 2: Groep(en) toevoegen

Let op: Om een groep toe te voegen, heeft u de volgende informatie nodig.

• Noodzakelijk: naam groep, type (horizontaal of verticaal) en startdatum groep.
  • Eventueel: capaciteit groep, leeftijd van de kinderen in de groep in maanden en einddatum van de groep.

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u links boven op 'Home'.

Stap 2

U klikt aan de rechterkant op 'Instellingen'.

Stap 3

Klik op de locatie waar u een groep aan toe wilt voegen:

Stap 3

In het menu aan de linkerkant ziet u 'Groepen'. Klik hiernaast op het '+':

Stap 4

Voer de naam van de groep in, de capaciteit en de startdatum. De einddatum hoeft u niet in te vullen, omdat de groep na deze datum verdwijnt uit het overzicht. Klik vervolgens op 'Bewaar'.

Stap 5

De groep is nu aangemaakt. Als u op de naam van de groep klikt, ziet u de instellingen van de groep. Vul deze informatie eventueel aan en klik daarna op 'Bewaar'.

Ga nu verder met Stap 3