Medische gegevens van een kind op het web toevoegen of wijzigen

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Klik op de naam van het kind waarvan u de medische gegevens wil wijzigen.

Stap 4

Als u medicijnen wilt toevoegen, klikt u in het profiel van het kind bij 'Medicatie' aan de rechterkant op het '+'.

U voert de naam van het medicijn, de data waarop het ingenomen moet worden en de hoeveelheid in. Als het medicijn gekoeld moet worden, vinkt u 'Koelen' aan. Vervolgens klikt u op 'Bewaar'.

Wilt u medicatie veranderen/verwijderen dan klikt u op het potloodje naast de medicatie om vervolgens aan te passen of te verwijderen.