Hoe wijzig ik contactgegevens van het kind/ouders op het web?

Contactgegevens kind wijzigen

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Klik op de naam van het kind waarvan u de contactgegevens wil wijzigen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. U ziet de kopjes 'Contact' en 'Adres', hierbij klikt u aan de rechterkant op het potlood.

Stap 5

Verwijder de oude contactgegevens en voer het juiste in. Om de gegevens op te slaan, klikt u op 'Bewaar'.

Contactgegevens ouder wijzigen

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Klik op de naam van het kind waarvan u bij de ouder de contactgegevens wil wijzigen.

Stap 4

Klik rechtsboven op de naam van de ouder waarvan u de contactgegevens wil wijzigen.

Stap 5

U bent nu in het profiel van de ouder. U ziet de kopjes 'Contact' en 'Adres', hierbij klikt u aan de rechterkant op het potlood.

Als u op het '+' klikt kunt u gegevens toevoegen.
Klik na het aanbrengen van de wijzigingen op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.