Hoe wijzig ik de groep waarin een kind geplaatst is op het web? 


Let op: Als er bij een kind wordt weergegeven 'Niet toegewezen', betekent dit dat het kind nog niet in een groep is geplaatst. U kunt de volgende stappen volgen om een groep toe te voegen of wijzigen.


Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.


Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.


Stap 3

Zoek het kind waarbij u de groep wil wijzigen/toevoegen. Klik op de (contract)datum die onder zijn naam vermeld staat.


Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. U ziet de planning van het kind en u klikt aan de rechterkant van deze planning op het potlood om deze te wijzigen.

(Via de + kunt eventueel u ook een geheel nieuwe planning toevoegen)


eAyDUDfJtFAZrudx17quWRGOi_yluNYocQ.png



Stap 5

Kies voor 'Wijzig plaatsing' en klik op 'Volgende'.


Stap 6

Voer bij 'Datum' de datum in wanneer het kind op een andere groep geplaatst wordt en eventueel de einddatum. Selecteer bij 'Groep' de juiste groep. 

Let op: u kunt alleen een groep binnen de huidige locatie kiezen. Als u het kind op een groep in een andere locatie wil plaatsen, maakt u een extra contract aan. Om op te slaan klikt u op 'Bewaar'.