Hoe voeg ik een profielfoto toe bij een kind op het web?

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
U zoekt het kind op waarbij u de profielfoto wil toevoegen en klikt op zijn of haar naam.

Stap 4

U bent nu in profiel van het kind. Linksboven in uw scherm ziet u de volgende afbeelding:

U klikt hierop en vervolgens kunt u de foto op uw computer zoeken door te klikken op 'Bestand kiezen'.

U kiest de juiste foto en tot slot klikt u op 'Bewaar'.

Mocht u de huidige profielfoto willen wijzigen dan gaat u naar het tabblad 'Foto's'. Vervolgens klikt u op de desbetreffende foto en klikt u op 'Gebruik als profielfoto'.