Hoe registreer ik activiteiten op het web?

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3

U klikt op de naam van het kind waarbij u een activiteit wil toevoegen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klikt u in het menu aan de linkerkant op 'Activiteiten':

Stap 5

U bent nu in de activiteitenlijst van het kind. Klik op de juiste activiteit.

• Aanwezigheid registratie
  • Slapen
  • Notitie
  • Luier - Toilet - Potje (kies type luier; Plas, Poep, Diaree)
  • Fles (Hierna kunt u de hoeveelheid invoeren)
  • Eten (Hierna kunt u het type eten invoeren)
  • Drinken (Hierna kunt u het type drinken invoeren)
  • Temperatuur (Als u een meting heeft gedaan kunt u hier de tijd en temperatuur invoeren)
  • Activiteit (Vervolgens selecteert u het type activiteit)
  • Verlof
  • Ziekte
  • Ongeoorloofd afwezig

Let op: Een kind moet aanwezig en wakker zijn om een registratie van een activiteit te kunnen doen.

Bij alle activiteiten is het mogelijk een notitie bij te plaatsen. Ouders kunnen deze notitie ook lezen op de App en website.