Hoe wijzig ik de aanwezigheid (tijden) op het web?

Stap 1
U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3

U klikt op de naam van het kind waarbij u de aanwezigheid wil wijzigen.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. Om naar de activiteitenlijst te gaan, klikt u in het menu aan de linkerkant op 'Activiteiten':

Stap 5

U bent nu in de activiteitenlijst van het kind. Om de aanwezigheid te wijzigen klikt u in de activiteitenlijst bij de aankomst- of vertrektijd op het potlood:

Vul de juiste aankomst- of vertrektijd in en klik op 'Bewaar'.