Hoe koppel ik een school aan een kind?

Het is mogelijk om een school te koppelen aan een kind. Dit handig voor de schoolophaallijst, welke gebruikt kan worden voor de BSO. Allereerst maakt u de school als contact aan en vervolgens selecteert u deze school bij het kind. Dit gaat op de volgende wijze:

1) School aanmaken

Stap 1

Navigeer naar het tabblad ‘Contacten’ om de scholen aan te maken.

Stap 2

Klik op het '+' rechtsboven:

Stap 3

Vervolgens vult u de gegevens van de school in:

2) School koppelen aan het kind

Stap 1

Navigeer naar ‘Contracten’ bij het desbetreffende kind.

Stap 2

Klik op ‘Details’.

Stap 3

Klik rechts op het potlood:

Stap 4

Selecteer vervolgens de school:

Indien een kind wijzigt van school dan kunt u dit aanpassen door te klikken op het potlood (zie stap 3) en de nieuwe school te selecteren vervolgens klikt u op 'Bewaar'.