Hoe koppel ik een account aan een kind?

Het is mogelijk om een account te koppelen aan een kind. Allereerst maakt u het account als contact aan en vervolgens selecteert u dit account bij het kind. Dit gaat op de volgende wijze:

1) Account aanmaken

Stap 1

Navigeer naar het tabblad ‘Contacten’ om een account aan te maken.

Stap 2

Klik op de '+' rechtsboven:

Stap 3

Vervolgens vult u de gegevens van het account in:

2) Account koppelen bij het kind

Stap 1

Navigeer naar ‘Contracten’ bij het desbetreffende kind.

Stap 2

Klik op ‘Details’.

Stap 3

Klik rechts op het potlood.

Stap 4

Selecteer vervolgens het account:

U kunt later altijd het ingevoerde account wijzigen of verwijderen. Dit doet u door op het potlood te klikken (zie stap 3) en vervolgens op het kruisje naast het account te klikken om te verwijderen. Wilt u het account wijzigen, dan vult u een nieuw account in. Vervolgens klikt u op 'Bewaar' om de wijziging op te slaan.

3) Rapport met alle accounts

Stap 1

Klik op 'Rapporten'.

Stap 2

Selecteer het rapport 'Kinderen en bedrijven'.

Stap 3

Selecteer een locatie en datum. Klik vervolgens op 'Verversen'.