Hoe kan ik de inlogrechten intrekken?

Als u voor een bepaald persoon (ouder of medewerker) de inlogrechten wilt intrekken zodat ze geen toegang meer hebben tot Bitcare, kunt u dit doen door onderstaande stappen te volgen.

Stap 1

U gaat naar het profiel van de persoon waarvan u de inlogrechten in wilt trekken.

Stap 2

Klik bovenin het beeldscherm op het tandwieltje naast de naam van de betreffende persoon. Selecteer vervolgens 'Inlogrechten intrekken'. Als u de keuze bevestigd, kan de persoon vanaf dat moment niet meer inloggen in Bitcare.

Als deze optie er niet tussen staat dan heeft deze persoon geen inlogrechten. Deze hoeft u dan ook niet in te trekken.