Hoe wijzig ik de contractverantwoordelijke van het kind op het web?

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de homepagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
U zoekt het kind op waarvan u de contractverantwoordelijke wilt wijzigen. U klikt op de (contract)datum die onder de naam van het kind vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind. Klik op 'Details':

U ziet aan de linkerkant 'Verantwoordelijke' staan. Om deze aan te passen, klikt u op het potlood.

Stap 5

Bij 'Verantwoordelijke' selecteert u de juiste persoon. Om op te slaan, klikt u op 'Bewaar'.