Kan ik een contract overzetten of veranderen naar een andere locatie?

De contracten van de kinderen zijn binnen Bitcare verbonden aan één locatie. U kunt geen contracten overzetten van de ene locatie naar de andere locatie. Dit heeft te maken met de LRKP-nummers die gekoppeld zijn aan een locatie.

Om een kind te veranderen van locatie heeft u twee opties:

1. Om kinderen vast op een andere locatie te plaatsen, dient u een nieuw contract aan te maken voor dat kindje.
  2. Om de kinderen eenmalig te plannen op de andere locatie, kunt u het kindje voor een dag ruilen naar de andere locatie.

Optie 1:

Stap 1

U klikt bij het desbetreffende kindje op het tabblad 'Contracten':

Stap 2

Klik rechtsboven op het '+' om een nieuw contract toe te voegen. Vervolgens kunt u een nieuw contract aanmaken op de andere locatie.

Optie 2:

Stap 1

Ga naar de 'Planning' van het kindje.

Stap 2

Druk op de dag wanneer u het kindje wil ruilen over locatie en kies voor 'Ruilen':

Stap 3

Selecteer het tijdvak dat u wilt ruilen en kies naar welke dag en tijdstip u wilt ruilen. Vervolgens selecteer je de locatie en de groep waar u het kind naartoe wilt ruilen.