Wanneer moet ik een nieuw contract geven aan een kind?

In Bitcare is het niet noodzakelijk om voor iedere contractwijziging een nieuw contract aan te maken.

• In het geval van een prijsverandering of planningsverandering op dezelfde locatie kunt u gewoon het huidige contract wijzigen en blijft alle historie ook inzichtelijk.
  • Wanneer het kind echt verhuist naar een andere locatie, vaak bij doorstroming van KDV naar BSO, dan dient u wel een nieuw contract aan te maken. Dit in verband met een ander LRKP-nummer.

Door op 'Toon historie' te klikken kunt u alle planningen en prijzen uit het verleden inzien. Deze wijzigingen worden dus automatisch opgeslagen in Bitcare.

Plannings historie:

Prijs historie: Het tonen van de prijs historie werkt precies hetzelfde als bij de plannings historie. Onder het kopje 'Prijzen' in het midden van uw beeldscherm kunt u vervolgens op dezelfde knop klikken om de historie te tonen.