Verzoeken goedkeuren of afwijzen van ouders

Afhankelijk van uw instellingen kunnen ouders de volgende verzoeken doen:

• Verlof indienen (bijvoorbeeld vakantie)
  • Extra dagen inplannen
  • Flex dagen inplannen (alleen bij flex contract)
  • Ruildagen inplannen

Er zijn drie manieren om deze verzoeken af te handelen:
  1. Via het 'Schema'
  2. Via de individuele 'Planning' van het kind
  3. Via het tabje 'Nog te doen'

Optie 1: via het 'Schema'

Stap 1

U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Schema'.

Stap 2

In het 'Schema' ziet u de verzoeken gearceerd staan (deze kunt u ook terugvinden bij tabje 'Nog te doen').

Om deze verzoeken goed- of af te keuren klikt u op de gearceerde balk.

Ook kunt u het verzoek bewerken en een eventuele notitie erbij schrijven. De ouder ontvangt bij openen van de Ouder App een melding of het verzoek goed- of afgekeurd is.

Optie 2: via het individuele 'Planning' van het kind

Stap 1

Navigeer naar het kind.

Stap 2

Klik op 'Planning'

Stap 3

In het 'Planning' ziet u de verzoeken gearceerd staan (deze kunt u ook terugvinden bij tabje 'Nog te doen').

Om deze verzoeken goed- of af te keuren klikt u op de gearceerde balk.

Ook kunt u het verzoek bewerken en een eventuele notitie erbij schrijven. De ouder ontvangt bij openen van de Ouder App een melding of het verzoek goed- of afgekeurd is.

Optie 3: 'Nog te doen'

Stap 1

U klikt aan de linkerkant op het tabblad 'Nog te doen'

Stap 2

Hier ziet u een overzicht van de open verzoeken. Om deze verzoeken goed- of af te keuren klikt u op het vinkje.

Stap 3

Vervolgens kunt u het verzoek definitief goed- of afkeuren. Ook kunt u het verzoek bewerken en een eventuele notitie erbij schrijven. De ouder ontvangt bij openen van de Ouder App een melding of het verzoek goed- of afgekeurd is.