Hoe stel ik de standaardtijden in voor een hele en halve dag?

Om het plannen voor u makkelijker te maken, introduceren we een instelling waarbij u de standaardtijden voor een hele en halve dag kunt instellen.

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2

U klikt aan de rechterkant op 'Instellingen'.

Stap 3

In het menu aan de linkerkant ziet u 'Locaties'. Klik op 'Locaties' en selecteer de locatie waarvoor u de standaardtijden wilt instellen.

Stap 4

Klik op het kopje 'Openingstijden'.

Stap 5

Voer onderaan bij 'Hele dag', 'Ochtend' en 'Middag' de standaardtijden in voor uw dagdelen en klik op 'Bewaar'.