Hoe verwijder ik een planning op het web?

Stap 2
Op de home pagina klikt u op 'Kinderen'.

Stap 3

Zoek het kind waarvan u de planning wilt verwijderen. Klik op de (contract)datum die onder zijn of haar naam vermeld staat.

Stap 4

U bent nu in het contract van het kind en u klikt aan de linkerkant op de trechter om te filteren:

Vervolgens vinkt u 'Toon historie' aan. Klik bij de planning die u wilt verwijderen, aan de rechterkant op het potlood.

Stap 6

Er opent nu een scherm. Linksonder in het geopende scherm klikt u op 'Verwijderen'.