Hoe registreer ik verlof, onaangekondigd afwezig of ziekte op het web?

Stap 1

U logt in op app.bitcare.com of als u al ingelogd bent klikt u op 'Home'.

Stap 2
Op de home pagina klikt u bovenaan op 'Kinderen'.

Stap 3
U zoekt het kind waarbij u ziekte wilt registreren op in de lijst en u klikt op zijn/haar naam.

Stap 4

U bent nu in het profiel van het kind. In het menu aan de linkerkant klikt u op het tabblad 'Planning':

Stap 5

U klikt in het witte of gele vlak bij de dag waarvoor u iets wilt registreren.

Stap 6

U maakt een keuze; ziekte, verlof of onaangekondigd afwezig.

Stap 7

Vervolgens vult u de duur van het verlof in en de datum. Eventueel kunt u een notitie bijvoegen. Om op te slaan, klikt u op 'Bewaar'.