Aanpassingen Bitcare Personeel - 13 oktober 2016

1) Nieuwe Medewerker App                                                                                                                                                          blob1476207628920.png

Vanaf 13 oktober is er een nieuwe Medewerkers App voor Android en iOS toestellen. Deze medewerkers App bevat geen gegevens van de kinderen meer, maar alleen van u als medewerker.

Naast een gehele nieuwe App zijn er ook nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

• Het bedrag bij kilometerregistraties kan worden aangepast. In plaats van de standaard 19 eurocent kunnen ook andere bedragen worden ingegeven.
  • U kunt in de relatielijst zoeken op collega's en deze direct mailen of bellen met uw mobiele telefoon.
  • Aan tijdsregistraties (uitchecken) kunnen ook notities worden toegevoegd.
  • Alle ingediende verlofaanvragen kunnen door de medewerker worden aangepast zolang deze nog niet zijn goedgekeurd. Eventuele invoerfouten kunnen zo eenvoudiger hersteld worden.

2) Invoer nieuwe medewerker

Bij de invoer van nieuwe medewerkers kunt u meerdere relevante zaken direct vastleggen. Dit voorkomt het gemis van data bij een medewerker.

• Nu wordt het aantal uren gevraagd per week in plaats van de fte.
  • Daarnaast kunt u ook direct een mail en een telefoonnummer vastleggen.
  • Tevens kunt u eenvoudig een rol koppelen aan een medewerker in het profiel van de medewerker.

3) Overige aanpassingen

Met veel zorg is al uw feedback van de afgelopen maanden verwerkt in een aantal verbeteringen van de reeds bestaande functionaliteiten binnen Bitcare. Wij noemen u graag de belangrijkste aanpassingen:

• De betalingsdatum is toegevoegd aan de onkostendeclaraties, zodat u niet meer de vraag krijgt wanneer deze betaald is.

• Bedrijfsmiddelen ook op locatie in te zien. U kunt nu ook vastleggen welke bedrijfsmiddelen op welke locaties staan. Zo krijgt u een beter inzicht in waar bijvoorbeeld al uw iPad's zijn.

• De loonstrook wordt voor niet-Nederlandstalige medewerkers standaard in het Engels gepresenteerd, zodat zij deze beter begrijpen.