Online inschrijven voor ouders via online inschrijfformulieren

Bitcare staat voor digitaal werken en daarmee dus ook voor digitale inschrijvingen. U kunt nu uw eigen inschrijfformulier koppelen aan Bitcare. Vervolgens kunt u de gehele contractopvolging van ‘Concept contract’ tot ‘Reserveringen’ binnen Bitcare verwerken. We hebben een standaard KDV en BSO inschrijfformulier ontwikkeld, welke u niet kunt aanpassen.

Let op: om ons standaard inschrijfformulier in te zien verwijzen u graag naar de bijlage.

Het instellen van een inschrijfformulier werkt als volgt:

Stap 1
Navigeer naar de 'Algemene instellingen'

Stap 2
Klik op 'Formulieren' en op de + om een formulier toe te voegen.

Stap 3

• Titel: noteer de naam van het inschrijfformulier (tip: wanneer u meerdere inschrijfformulieren gaat maken, gebruik dan termen als 'KDV' of 'BSO' en eventueel locatienaam)
  • Locatie voor geselecteerd:
- Nee: wanneer u de ouder zelf de locatie laat kiezen in het formulier

- Ja: wanneer u zelf al onderscheid gaat maken in locaties (dus wanneer u gaat werken met verschillende inschrijfformulieren per locatie)

• Locatie: selecteer deze alleen wanneer u de locatie heeft voor geselecteerd in de stap hierboven.
  • Taal: selecteer de taal waarin u het inschrijfformulier wilt tonen

Stap 4

Vervolgens is het formulier aangemaakt en verschijnt deze in beeld zoals hieronder.

Mocht u de gegevens uit stap 3 nog willen aanpassen, dan kan dat via het potloodje achter het formulier.

Stap 5

De persoon die de website onderhoud kan vervolgens het script onder het inschrijfformulier kopiëren en plakken in de website.

Mocht dit niet lukken dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze helpdesk:

• help@bitcare.com
  • 085-4015151

Ouders zouden vervolgens via uw eigen website het inschrijfformulier moeten kunnen invullen.

Voor de verdere contractopvolging van deze 'Concept contracten' en 'Reserveringen' binnen Bitcare verwijzen wij u naar de volgende link: