Document samenvoegen vanuit het contract

Let op: U kunt alleen documenten samenvoegen vanuit het contract als u al eens eerder een contractsjabloon heeft aangemaakt. In de volgende help file kunt u vinden hoe u een sjabloon aan moet maken: Hoe maak ik een sjabloon (plaatsingsovereenkomst / SEPA machtiging / offerte / ander document) met merge tags?

Binnen het contract kunt u een document samenvoegen. Hierdoor hoeft u niet meer eerst naar documenten om de overeenkomst aan te maken. Het samenvoegen van het contract met een sjabloon werkt als volgt:

Stap 1

Navigeer naar het kind.

Stap 2

Klik aan de linkerkant op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3

Klik op 'Document samenvoegen'.

Stap 4

• Geef het document een passende titel
  • Selecteer het sjabloon dat u wilt gebruiken
  • Selecteer het type
  • Selecteer wie het document mag zien en klik op 'Bewaar'.