Eigen profielfoto toevoegen als ouder

Binnen Bitcare is het mogelijk om als ouder een eigen profielfoto toe te voegen. Op deze manier wordt het voor de kinderopvang duidelijk welke ouders bij welke kinderen horen. Hieronder wordt stap voor stap beschreven hoe ouders een profielfoto toe kunnen voegen in Bitcare.

Stap 1

Ga naar app.bitcare.com en log in met uw persoonlijke inloggegevens.

Stap 2

Klik rechtsboven in het scherm op uw naam.

Stap 3

U bent nu in uw persoonlijke profiel. Klik nu op het tabblad foto's.

Stap 4

Klik op het icoon van de fotocamera. Vervolgens kunt u een foto uploaden die u wilt gebruiken als profielfoto in Bitcare.

Stap 5

Na het uploaden van de foto klikt u op de foto. Hier kunt u rechtsonder in het beeldscherm klikken op 'Gebruik als profielfoto'. Klik op deze knop en u heeft uw profielfoto succesvol ingesteld.