Ik kan niet inloggen op de Bitcare app

Wanneer u niet kunt inloggen op de Bitcare app kunnen er verschillende dingen aan de hand zijn.

Verkeerde app geïnstalleerd

Het kan voorkomen dat u momenteel gebruik maakt van de verkeerde app. In de App Store zijn drie verschillende apps te vinden.

De Bitcare app voor op de groep. Deze app wordt gebruikt door de leidsters op de groep.

De Bitcare app voor Ouders. Deze app is voor alle ouders die een bestaand Bitcare account hebben.

De Bitcare app voor Medewerkers. Deze app is voor de medewerkers van het kinderdagverblijf. Deze app is alleen beschikbaar voor kinderdagverblijven die gebruik maken van Bitcare Personeel. In de Google Play Store bestaat dit logo niet. De medewerkers met een Android telefoon kunnen gebruik maken van de Bitcare app voor op de groep.

Foutmeldingen

Er bestaan verschillende foutmeldingen die u kunt krijgen bij het inloggen. Allereerst kunt u alleen inloggen bij Bitcare, nadat u zich geregistreerd heeft. U kunt zich alleen registreren bij Bitcare als u daarvoor een uitnodiging heeft ontvangen van het kinderdagverblijf. De foutmeldingen die u bij het inloggen kunt krijgen zijn:

• Foute inloggegevens (U heeft zich met een ander e-mailadres geregistreerd of uw wachtwoord is fout)
  • Wrong credentials (U heeft geen rechten om in te loggen op deze app. Dit betekent dat u de verkeerde app heeft geïnstalleerd. Zorg dat u de juiste app op uw telefoon of iPad hebt staan)
  • Deze gebruiker is niet gekoppeld aan een Bitcare account (U staat nog niet geregistreerd bij Bitcare en heeft waarschijnlijk nog geen uitnodiging gehad van het kinderdagverblijf)
  • U bent ingelogd maar ziet een wit scherm (U heeft geen rechten om de informatie te zien en zult contact op moeten nemen met het kinderdagverblijf)

Verkeerde inloggegevens

Na het registreren moet ingelogd worden met dezelfde gegevens waarmee u zich geregistreerd heeft. Bij het inlogscherm krijgt u de keuze uit de volgende knoppen:

Heeft u een Gmail account? Log in met de rode Google knop.

Heeft u een Facebook account? Log in met de Facebook knop.

Heeft u een Hotmail of Live account? Log in met de Microsoft knop.

Kunt u nog steeds niet inloggen? Stuur een e-mail naar help@bitcare.com of bel naar +31(0)85 4015151.