Melding bij dubbel inplannen van kinderen en medewerker


U ontvangt een melding wanneer een kind of medewerker dubbel ingepland wordt. Dit zodat u gemakkelijk optimaal en foutloos kunt plannen.


In de meeste gevallen kiest u echter voor 'Annuleer'. Wanneer u toch dubbel wilt plannen dan kiest u voor 'Bewaar'.