Nieuwe lay out Ouder App (versie 1.4) - maart 2017

De verwachting is dat deze gloednieuwe Bitcare Ouder App versie 1.4 deze week beschikbaar zal zijn in de App Store en Google Play Store. In de bijlage vindt u een uitleg voor de kinderopvang, welke u kunt gebruiken om de ouders te informeren.

Wat is er nieuw?

• Onderaan in de Ouder App vindt u het volgende nieuwe menu:

=                                                     =                                                    =                                                                                                                                  Het scherm met uw kind(eren)   |  Terugkoppeling van uw verzoeken   |   Uitloggen en info over de App

• Ook krijgen alle ouders in deze nieuwe App een push notificatie met de terugkoppeling van hun verzoeken. Als ouder ben je dus altijd op de hoogte en hoef je nooit meer wat te missen!