Hoe maak ik een ziektekosten vergoeding aan?

In deze helpfile leggen wij u stap voor stap uit hoe u ziektekosten vergoeding aanmaakt binnen uw organisatie.

De ziektekosten vergoeding maakt u als volgt aan.

Stap 1

Ga naar de Instellingen van uw organisatie en kies voor tabblad Salaris.

Stap 2

Druk op het plusteken en voeg een Bruto vergoeding toe:

Voeg een omschrijving toe en geef een datum vanaf op (1-1-2017):

Klik op 'Bewaar'.

Stap 3

Open het component en vul deze aan op de manier zoals hieronder beschreven:

Zet de optie 'naar Rato' op 'Ja' en vink de optie 'Skip als geen sal.' aan (dit betekent dat wanneer oproepkrachten niet worden opgeroepen het component niet wordt berekend).
Vul het 'totaal' en 'bedrag' in met 8,00 euro. (wanneer u het component nu koppelt aan de medewerker dan wordt gelijk de acht euro toegevoegd).

Klik op 'bewaar' om de aanpassing op te slaan.